Over ons

Velas B.V. staat voor kwaliteit, service, betrouwbaarheid, korte levertijden en is veelzijdig in staal!

Het bedrijf is gevestigd in Emmeloord en bestaat al sinds 1981, hierdoor beschikken wij over veel ervaring in onze sector.

Wij werken hoofdzakelijk voor vaste opdrachtgevers uit de bouw- en interieurbouw waar wij al een jarenlange band mee hebben opgebouwd. Vanzelfsprekend willen wij u graag aan deze vaste klantenkring toevoegen.

Naast de bouw- en interieursector maken wij ook voor onze klant, Sturdy Legs, stalen tafelonderstellen. Ten slotte krijgen wij ook aanvraag van producten uit de particuliere sector, hier gaat niet onze voorkeur naar uit, maar indien er tijd voor is kunnen wij hier ook aan uw wensen voldoen.

Momenteel werken wij met 10 productie- en 2 kantoormedewerkers waardoor korte lijnen en vaste aanspreekpersonen gegarandeerd zijn. Door deze korte lijnen hebben wij een goede band met onze klanten en verloopt de communicatie vlekkeloos.

Onze medewerkers produceren en monteren (indien gewenst) zorgvuldig de door ons gemaakte producten, zowel in staal, RVS of aluminium. Door deze veelzijdigheid in materialen, producten en onze vakbekwame medewerkers kunnen wij nagenoeg elke aanvraag in behandeling nemen.

Eigenaar Velas B.V. Theo Verduin